Talente... de Nazdravani

 

Scrisoare pentru părinţi

Vine iarna. Ceva nou? Nuu, bănuiesc că frigul de afară numai a toamnă frumoasă şi lungă nu seamănă. Iar piticul din casă este din ce în ce mai plictisit, mai nervos, şi vrea mai multă atenţie pentru a-şi consuma energia. Greu, foarte greu de rezolvat această problemă, mai ales când afară plouă şi prietenii nu stau prea aproape.

Talente de Năzdrăvani îşi propune să creeze un mediu virtual în care cei mici să-şi găsească o ocupaţie creativă. Proiectul în sine este încă la început, platforma tehnică va fi dezvoltată, dar ideea de joacă şi competiţie va rămâne. Pe scurt, este vorba de un "concurs" în care copiii sunt şi participanţi, şi juriu. Ceea ce este de aşteptat în urma acestui joc este ca cei mici să dea dovadă de seriozitate în îndeplinirea temelor, responsabilitate în respectarea termenelor şi obiectivitate în evaluarea muncii celorlalţi.

Cu alte cuvinte, îi ajutăm să crească.

Avem însă nevoie de ajutorul părinţilor. Este nevoie de timp petrecut împreună cu copilul, de explicarea sarcinilor, ducerea acestora la îndeplinire, şi asigurarea suportului tehnic pentru buna desfăşurare a probelor. De asemenea, părintele are libertatea de a decide cum anume va răsplăti efortul depus de copil.

Mă voi opri aici, invitându-vă să acordaţi câteva momente acestei idei, regulamentului, şi noului concurs care începe în această săptămână.

 

 

Vă mulţumesc,

Cristina, mămică de năzdrăvan


Director Web Seo