22 martie 2010: Primăvara prin grădină

Concurs în desfăşurare

Fluture În săptămâna 22-28 martie se desfăşoară prima probă a concursului Primăvara prin grădină; copiii au nevoie de imaginaţie, îndemânarea, talent şi răbdare pentru a finaliza această probă.

Fluture Este în curs acordarea punctelor la proba de desen. Copiii care doresc să acorde puncte la această probă, dar nu au participat, pot solicita grila de punctaj pe mail, conform condiţiilor specificate în regulament.

Felicitare pentru 8 martie
Felicitare pentru 8 martie

Concurs special

Fluture Primăvara în grădina cu Talente - concurs special de colaj. Piticii care doresc să participe, în echipă cu părinţii sau fraţii, vor realiza o machetă de primăvară.

Premiul acestul concurs este reprezentat de un set de materiale necesare activităţilor creative. Acesta conţine: un set de cartoane diferit colorate, 5 recipiente (60ml) cu lipici glitter, de diverse culori, un perforator decorativ cu 4 forme, un set de 12 carioci cu vârful gros.

[detalii]

 

Premiile la concursul de machete

Splash

Subiecte
recente

  • Colaj cu puisori  [...] Materiale necesare: carton pentru grilajul din spate, culori după preferinţe; şablonul printat (este A5, se printează două pagini pe coală); acuarele; foarfecă; lipici stick [...]

  • Felicitare de Paşte -  [...] şablonul este A5, şi se are două părţi, care se decupează separat. Prima parte, faţa, se decorează ca un ou. Sunt sigură că piticii au suficientă imaginaţie pentru modele. Partea centrală se decupează pe linia continuă, iar pe linia punctată se îndoaie. Pentru interior, se colorează întâi puişorul.  [...]

  • Iepuraş de Paşte -  [...] Pentru iepuraşul din ciucuri, am folosit: 2 ciucuri, unul mai mare şi unul mai mic. Pentru cel mare am bobinat aţa pe două degete, pentru cel mic, pe unul singur, foarfecă, lipici, carioca roşie,   [...]

Premiile speciale ale
ultimului
concurs
  • Câştigătorii cărticelelor personalizate "O poveste de Paşte" sunt: Maria, Roxana şi Silvia. Premiile s-au acordat prin tragere la sorţi copiilor care au participat cu cel puţin două creaţii la concursul Vine Vine Primăvara.
     
Arhiva de ştiri

SEO Romania Page Rank Check