Talente... de Nazdravani

 

Noutăţi în cadrul Expoziţiei de Talente

Năzdrăvanii s-au pus pe treabă. În cadrul concursului "Ce pot face două mâini dibace...?" talentul lor a ieşit la iveală. Sunt sigură că veţi fi de acord cu mine, tablourile realizate de cei mici întrec toate aşteptarile, şi merită din partea celor mari toată admiraţia. cei mici s-ar simţi foarte bine dacă ar fi şi lăudaţi, iar pentru aceasta puteţi trimite mesajul la adresa de mail participanţi@talentedenazdravani.ro. Menţionaţi în subiectul mailului cui îi este adresat şi va fi redirecţionat, iar mesajul va apare si pe pagina personală a copilului.

A început şi a doua etapă a concursului, proba de modelaj.

Tot pentru cei mici am început şi serialul de poveşti "Naz şi Ani", cele două mascote care îi vor ajuta pe cei mici de-acum înainte în realizarea sarcinilor. Primele episoade ale aventurii lor sunt disponibile on-line.

Şi pentru că un concurs doar cu participanţi puţini, dar cu mulţi spectatori îşi pierde din farmec, invitam cât mai multi pitici la întrecere. Încercam să organizăm o grupă de Pitici-Năzdrăvani, de 3-4 anişori, pentru a le da şi lor o şansă la premii. Până atunci, admirăm curajul celor mici de a se înfrunta direct cu cei mai mari.

Vă aşteptăm să vizitaţi expoziţia noastră de talent!

 

 

Vă mulţumesc,

Cristina, mămică de năzdrăvan


Director Web Seo