Atelierul Năzdrăvanilor - ediţie specială de Paşte

Talente de Năzdrăvani pe Twitter Talente de Năzdrăvani pe Facebook Urmareste Talente de Năzdrăvani

A treia ediţie a Atelierului Năzdrăvanilor va fi găzduită sâmbătă, 16 aprilie 2010, de magazinul Jucării din lemn, în incinta locului de joacă amenjat în showroom. Activităţile se vor desfăşura între orele 11:00-14:00.

Copiii vor avea ca temă în prima parte a evenimentului încondeierea unor ouă de polistiren, cu acuarele, şi realizatea unui suport pentru a aranja cât mai frumos creaţiile. Toate materialele necesare realizării cerinţelor sunt asigurate de organizator.

Creaţia finală va fi un frumos aranjament de Paşte cu ouă pictate manual. Toţi copiii vor primi un premiu de participare, din partea Editurii Paralela 45 şi a portalului Talente de Năzdravani. [detalii]

Atelierul Nazdravanilor, editia a treia

Atelierull Nazdravanilor
a

Vine Iepuraşul! - un nou concurs cu premii

 Iepuraşul de Paşte va sosi curând încărcat cu daruri pentru copiii cuminţi. Anul acesta copii i-au pregătit o surpriză, şi au confecţionat decoraţiuni de Paşte, pe care i le vor face cadou. Concursul este în plină desfăşurare, iar creaţiile se pot înscrie în concurs până la data de 15 aprilie 2011.

Toate compoziţiile copiilor pot fi admirate şi votate, pentru premiul de popularitate, în pagina concursului. [detalii]

Premiile concursului constau în vouchere de 70 si 30 ron, oferite de magazinul online "Jucării din lemn". În plus, poţi beneficia de o reducere de 5% dacă la plasarea oricărei comenzii în magazin foloseşti codul TLNZ-5-2011.

Fluture

Ce mai fac Năzdrăvanii

fluture Mai este puţin timp până la Paşte, şi lucrăm intens. Săptămâna trecută am împodobit pervazul cu flori, iar săptămâna aceasta confecţionăm felicitări. Săptămâna viitoare, înainte de vacanţă, vom pregăti ouă de Paşte.

Fluture

Noutăţi
Oua de ipsos Oua din pasta ceramica Oua cu staniol Oua din staniol
Arhiva de ştiri

SEO Romania Page Rank Check Info Bebe - Ghid pentru copii si parinti Web-Links.ro