Prin intermediul acestui email vă cerem permisiunea de a vă menţine în baza noastră de date şi de a vă comunica periodic noutăţile din "Expoziţia de Talente".

Dacă nu sunteţi interesat, va rugăm să vă dezabonaţi de la ediţiile noastre de ştiri.

Ce propunem
  • Talente de Năzdrăvani îşi propune să creeze un mediu virtual în care părinţii să găsească pentru cei mici o ocupaţie creativă. Proiectul în sine este încă la început, platforma tehnică va fi dezvoltată, dar ideea de joacă şi competiţie va rămâne. Pe scurt, este vorba de "jocul de-a concursul" în care copiii sunt şi participanţi, şi juriu. Ceea ce este de aşteptat în urma acestui joc este ca cei mici să dea dovadă de seriozitate în îndeplinirea temelor, responsabilitate în respectarea termenelor şi obiectivitate în evaluarea muncii celorlalţi. Până acum s-au desfăsurat două concursuri.

Ce presupune
  • Ajutorul părinţilor. Este nevoie de timp petrecut împreună cu copilul, de explicarea sarcinilor, ducerea acestora la îndeplinire, şi asigurarea suportului tehnic (scanare, trimitere pe mail) pentru buna desfăşurare a probelor.
  • Părintele are libertatea de a decide cum anume va răsplăti efortul depus de copil.
  • Copilul are o ocupaţie moderna, legată de calculator, dar desfăşurată independent de acesta.

Noutăţi

Mă voi opri aici, invitându-vă să acordaţi câteva momente acestei idei, regulamentului, şi noului concurs care începe în această săptămână.