fluture Concursul de creatie pentru copii "Susur de izvor"

Talente de Năzdrăvani pe Twitter Talente de Năzdrăvani pe Facebook Urmareste Talente de Năzdrăvani

Începem cu optimism seria concursurilor de primăvară, în "Susur de izvor", alături de magazinul online Kids Magic Store, care va oferi premiile acestui concurs.

Prima etapă a concursului se va desfăşura în săptămâna 5-11 martie, iar următoarele între 12-18 martie şi respectiv 19-25 martie, urmând ca pe 1 aprilie să afisăm rezultatele.

Concursul Susur de izvor  beneficiază de cinci premii oferite de magazinul online Kids Magic Store. Acestea vor fi oferite prin tragere la sorţi copiilor care participă si rezolva la timp cel puţin două dintre cele trei probe săptămânale ale concursului; vor avea o singură şansă la tragerea la sorţi, pentru a câştiga unul dintre premii.

[detalii]

fluture Concursul special de Paşte "Rilă-Iepurilă"

 

Primăvara înseamnă renaştere, voioşie, revenirea la viaţă a întregii naturi. Dar pentru cei mici primăvara vine odată cu Iepuraşul de Paşte şi micile lui surprize, amuzante şi dulci. Pentru a-l întâmpina cum se cuvine, şi a intra în atmosfera sărbătorilor pascale, provocăm un pic imaginaţia.

Concursul din această primăvară se adresează preşcolarilor şi şcolarilor mici, care, cu atenţie şi îndemânare, vor confecţiona o figurină pornind de la banalul ou de Paşte. Concursul se va desfăşura în lunile martie-aprilie 2012.

Premiile acestui concurs sunt oferite de magazinul online "Art & Hobby"  şi constau în vouchere ce pot fi consumate în magazin.

[detalii]

fluture

Ce mai fac Năzdrăvanii

frunza Am încheiat concursul Primăvara la fereastră, concurs cu premii oferite de Editura Edu România. Copiii au realizat săptămâna trecută tablouri de primăvară şi mărţişoare, folosind toate materialele avute la îndemână. Mai multe detalii şi creaţiile realizate sunt disponibile aici.
.

fluture

 

 

Utile:

                                                                                                        Abonează-te la articole

frunza Idei pentru 8 martie:

Ghiveci cu flori din spuma eva
Cufar lemn, decorat manual
Margele creponate
Rama foto lemn
Margele din triunghiuri rasucite
Ghiveci cu flori Cufăr de lemn Mărgele din hârtie creponată Ramă foto din lemn Mărgele din triunghiuri de hârtie

frunzaCărţi

Vino sa cunosti Uniunea Europeana, Editura All Idei creative, Editura Casa: Figurine din hartie, modele de primavara si de Pasti Carte pentru joc si joaca, Editura All

Idei creative. Figurine hazlii din hârtie

Invat alfabetul, Editura Gama, CD cu jocuri

Vino să cunoşti Uniunea Europeană, Editura All Figurine din hârtie, modele de primăvară şi de Paşti, Editura Casa Carte pentru joc şi joacă, Editura All Ornamente şi jucări din foi gumate, Editura Casa Învăţ alfabetul, numerele, animalele, serie educativă cu cd, Editura Gama

 

 

Arhiva de ştiri

SEO Romania Page Rank Check Info Bebe - Ghid pentru copii si parinti Web-Links.ro