14 noiembrie 2009: Talentele se afirmă

Premianţii ultimului
concurs

Grupa Pitici-Năzdrăvani:

Flavia
Iris
1. Flavia (110p.)
2. Iris (105p.)
3. Daria  (101p.)

Grupa Năzdrăvani:
Eliza
Silvia
Alexandru Calin
1. Eliza (202p.)
2. Silvia (179p.)
3. Alexandru
Calin (174p.).

Concurs în desfăşurare
  • Concursul acestei luni este Sfârşit de toamnă şi se desfăşoară în perioada 9 noiembrie - 30 noiembrie 2009

  • Etapa acestei săptămâni presupune realizarea, cu ajutorul cariocilor, a unui desen care să reprezinte familia participantului la concurs.

Familia mea, desen in carioca
Familia mea, desen in carioca

Splash

Noutăţi

Cei doi prieteni, Naz şi Ani, stăteau de vorbă pe raftul de sus, de la fereastră. Era o zi caldă de toamnă, iar ei savurau liniştiţi o limonadă.
- Trebuie sa recunosc, Ani, a fost un concurs palpitant! Ce mâini dibace au prietenii noştri! Proba de plastilină cred că a fost cea mai frumoasă de până acum, şi sper să mai fie multe aşa!
- Într-adevăr… sunt eu din familia acuarelelor, dar batoanele de plastilină merită toată lauda! S-au descurcat excelent, iar copiii au fost încântaţi. Citeşte povestea.

Naz si Ani povestiri din sertar

Subiecte
recente
  • Despre ANI & co I-am citit acum Elizei prima poveste. “Cine e ANI?” “Mai e una?” (nota: una, adică o poveste) “Hai sa citim următoarea poveste de la povestea creioanelor” Deci ii place… Continuam. Eu citesc, ea comenteaza...

  • Să ne jucăm de-a concursul! Jocul preferat al Andrei a devenit: să ne jucăm de-a concursul…aşa că-şi inventează singură teme şi pe post de Năzdrăvani sunt pluşurile ei favorite. Stau toţi în semicerc şi “doamna” fii-mea le explică ce au de facut...

  • De prin cutiile din pod: ... Colectia de poezii pentru pitici. Sper sa va fie in continuare folositoare!

Talente de Năzdrăvani îşi propune să creeze un mediu virtual în care părinţii să găsească pentru cei mici o ocupaţie creativă.
Proiectul în sine este încă la început, suportul tehnic va fi dezvoltat, dar ideea de joacă şi competiţie va rămâne.
Pe scurt, este vorba de "jocul de-a concursul" în care copiii sunt şi participanţi, şi juriu. Ceea ce este de aşteptat în urma
acestui joc este ca cei mici să dea dovadă de seriozitate în îndeplinirea temelor, responsabilitate în respectarea termenelor
şi obiectivitate în evaluarea muncii celorlalţi. Copilul are o ocupaţie moderna, legată de calculator, dar desfăşurată independent de acesta.

Acest email nu se vrea un spam. Dar, dacă mesajele pe acest subiect deranjează, este suficient să vă dezabonaţi de la ediţiile noastre de ştiri.
Este de dorit sa adăugaţi această adresă în agenda de mail, pentru a evita transformarea în spam.