23 noiembrie 2009: Grafică de pitici

Concurs în desfăşurare
  • Săptămâna aceasta de desfăşoară ultima probă a concursului Sfârşit de toamnă, copiii trebuie să realizeze o felicitare pentru un Andrei sau o Andree folosind buline din hârtie glasată.

  • Câştigătorii primei etape sunt Oana (Grupa Năzdrăvani) şi Flavia (Grupa Pitici-Năzdrăvani)

  • Este în curs procesul de acordare a punctelor pentru proba a doua, colaj din hârtie creponată.
Familia mea, desen in carioca
Familia mea, desen in carioca

Splash

Noutăţi

Dintre toate sertarele, cel în care locuieşte familia lui Lipici este cel mai solicitat. Chiar şi desenul, dacă vrei să-l faci deosebit, să adaugi o stelută, sau ceva sclipitor, trebuie să întrebi care este sertarul cu pricina. Citeşte povestea.

Naz si Ani povestiri din sertar

Subiecte
recente
  • Cu Lipici şi Forfecuţă Afară este frig, este jumătatea lui noiembrie. Naz şi Ani stăteau pe măsuţa de lângă dulapul cu rechizite şi priveau cum copacul din faţa ferestrei îşi pierdea ultimele frunze. Îi aşteptau pe Lipici şi Forfecuţă, erau ceva probleme legate de proba în curs, colajul din hârtie creponată. Dar iată-i că se apropie.

  • Adevăruri despre Moş Crăciun "De câte ori un copil spune că nu crede în zâne, undeva o zână moare". Aşa şi cu Mos Crăciun. El există, pentru cei care cred în el. Normal că la cine nu crede, nu vine. Şi nici nu va muri, pentru că an de an se nasc copii care cred în el. Eu nu mă văd în stare să-i spun copilului meu că Moş Crăciun nu există, este o invenţie comercială…

Talente de Năzdrăvani îşi propune să creeze un mediu virtual în care părinţii să găsească pentru cei mici o ocupaţie creativă.
Proiectul în sine este încă la început, suportul tehnic va fi dezvoltat, dar ideea de joacă şi competiţie va rămâne.
Pe scurt, este vorba de "jocul de-a concursul" în care copiii sunt şi participanţi, şi juriu. Ceea ce este de aşteptat în urma
acestui joc este ca cei mici să dea dovadă de seriozitate în îndeplinirea temelor, responsabilitate în respectarea termenelor
şi obiectivitate în evaluarea muncii celorlalţi. Copilul are o ocupaţie moderna, legată de calculator, dar desfăşurată independent de acesta.

Acest email nu se vrea un spam. Dar, dacă mesajele pe acest subiect deranjează, este suficient să vă dezabonaţi de la ediţiile noastre de ştiri.
Este de dorit sa adăugaţi această adresă în agenda de mail, pentru a evita transformarea în spam.