17 decembrie 2009: Uite fulgii de zăpadă

Concurs în desfăşurare
 • Săptămâna aceasta de desfăşoară ultima probă a concursului Vin sărbătorile, copiii trebuie să realizeze un glob de hârtie, decorat manual, pentru a-l agăţa în pomul de Crăciun. Câştigătorii vor fi anunţaţi în Ajunul Crăciunului.

Scrisoare catre Mos Craciun

Premianţii
ultimei
probe
 • Prima probă a concursului Vin Sărbătorile şi-a desemnat câştigătorii:
Grupa Pitici-Năzdrăvani:
Grupa Năzdrăvani:
   
Iris
Petra
Iris
Petra
   

Splash

Noutăţi
 • Un nou episod din seria de povestiri Aventurile lui Naz şi Ani în dulapul cu rechizite: În prag de iarnă

  Începuse să miroasă a cozonac şi scorţişoară în casă, semn că sărbătorile sunt aproape. Cred că se auzea şi clinchet cristalin de clopoţei, de la sania Moşului.

  - Aniii!!! Aniii!! 
  - Ce s-a întâmplat Naz, de ce mă strigi atât de tare?

  Citeşte povestea

Naz si Ani, Se-apropie Craciunul

Subiecte
recente
 • Sat de Craciun, bricolaje de amatori.   [...] Tema a fost deosebit de incitantă. Trebuia realizat un sat, şi surprinsă atmosfera de sărbătoare a Crăciunului. Nu am un deosebit talent la bricolaje, dar îmi plac. Dar am acceptat provocarea, în ideea că le voi arăta copiilor şi altceva în afară de activităţile noastre cotidiene. Aşa că voi începe cu începutul. .

 • PinocchioEdiţie de colecţie la editura Egmont. [...] Moş Niculae a poposit şi el la raftul cu cărţi. Luase o jucărioară, nişte dulciuri…şi lipsea ceva. Egmond i-a oferit o surpriză plăcută. Colecţia Disney a fost îmbogăţită cu patru noi volume. Maşini (Cars), Pinocchio, Dumbo şi Pisicile Aristocrate. Chiar dacă povestea este mai mult un rezumat, imaginile ajută la completarea ei. Iar timpul de lectură este suficient pentru ca aceasta să reprezinte o minunată poveste seara, înainte de culcare..

 • Cum putem împodobi singuri pomul de iarnă. Dacă vrei ca brăduţul tău să fie special, trebuie să-l decorezi cu suflet. Creează singur ornamente din hârtie pentru a-i arăta că te bucuri cu adevărat de venirea Crăciunului.