20 februarie 2010: În prag de primăvară

Concurs în desfăşurare
  • În săptămâna 15-21 februarie se desfăşoară a doua probă a concursului Sfârşit de iarnă, copiii trebuie să realizeze o felicitare, pe care o vor dărui de Dragobete.

  • "Ştafeta mărţişorului" - probă specială pentru pitici, în care mărţişoarele realizate vor fi trimise în plic celorlalţi participanţi la concurs. Detalii

Participanţii la concursul Sfârşit de iarnă vor participa la o tragere la sorţi, desfăşurată după încheierea probei a treia, în data de 28 februarie 2009. 15 norocoşi vor primi un mărţişor din lemn, confecţionat manual, de la:

TheSpoonMan.ro

 

Peisaj de iarna in acuarela si carioci
Peisaj de iarna in acuarela si carioci

Poveşti pentru pici isteţi

Naz si Ani,  Avem oaspeti!

Splash

Subiecte
recente

  • Mărţişoare confecţionate din hârtie creponată [...] Din hârtie glasată decupează suportul papucelului şi partea de deasupra. Dreptunghiul se va îndoi pe muchiile scurte aproximativ 2mm. Ceea ce rămâne trebuie să fie mai lată decât "talpa" papucelului. Decorează apoi cele două părţi. Poţi folosi carioci-ştampile, sau proporiul talent. [...]

  • Mărţişoare confecţionate din mărgele de polietilenă - Realizate pe şablon, din mărgele, lipite apoi cu fierul de călcat. O activitate migăloasă pentru copii, dar rezultatul este pe măsură.

Premianţii
ultimului
concurs
  • Concursului În aşteptarea lui Făurar şi-a desemnat câştigătorii:
     
Grupa Pitici-Năzdrăvani:
Grupa Năzdrăvani:
Roxana
Theodora
Roxana
Theodora


SEO Romania Page Rank Check